Industry

500.000 de membri WIZZ Discount Club

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost, low-fare din Europa Centrală şi de Est, l-a felicitat pe membrul cu numărul 500.000 al WIZZ Discount Club, oferindu-i si 500 de euro in contul WIZZ.

Programul WIZZ Discount Club a fost lansat în martie 2011 şi a fost creat special pentru clienţii fideli care călătoresc cu familia şi prietenii. Calitatea de membru al WIZZ Discount Club garantează o reducere de 10 EUR pentru toate zborurile Wizz Air cu tarife începând de la 19.99 EUR. Membrii clubului, împreună cu alţi prieteni sau cu familia, se pot bucura de reduceri speciale în cadrul aceleiaşi rezervări. Mihaela Cuciureanu, membrul norocos cu numărul 500.000, este din România şi se bucură de tarifele reduse Wizz Air pentru a-şi petrece vacanţa alături de soţ în însorita Spanie. Ea va avea de acum mai multe oportunităţi de călătorie întrucât Wizz Air i-a creditat contul WIZZ cu 500 EUR care pot fi utilizaţi pentru călătoriile viitoare.

Iata ce a declarat Mihaela Cuciureanu pe Aeroportul Henri Coanda înainte de îmbarcarea pentru zborul Wizz Air către Malaga: “Este o surpriză extraordinară, mai ales că astăzi îmi sărbătoresc ziua de naştere. Zbor cu Wizz Air de atât de mult timp, încât de fiecare dată când mă aflu bordul avionului mă simt ca acasă. Chiar dacă suntem pe drum către Malaga pentru vacanţa însorită de toamnă, am început deja să mă gândesc la următoarea noastră destinaţie Wizz Air. Sunt atât de multe oraşe minunate dintre care putem să alegem.” In imagini, castigatoarea alaturi de Denise Filip, una dintre Ambasadoarele WIZZ din Romania.

sm-0720

Leave a Reply