Industry

10 ani de la deschiderea rutei Timisoara – Munchen

Pe 1 iunie, Lufthansa a sarbatorit 10 ani de la decolarea primului zbor Timisoara – Munchen. In prezent, LH zboara de 3 ori / zi din Timisoara.

Pasagerii companiei Lufthansa care s-au imbarcat ieri dupa-amiaza de pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara cu destinatia Munchen au fost intampinati de tineri in costume traditionale, care le-au oferit gustari si bauturi specific bavareze. Lufthansa zboara de trei ori pe zi din Timisoara, unul dintre cele 4 orase in care opereaza in Romania. Frankfurt, Paris si Londra sunt destinatiile preferate de pasagerii din orasul de pe Bega.

Zborurile Lufthansa sunt operate cu Embraer-uri 195 configurate in doua clase de calatorie: Business si Economy. Aeronava Embraer E95 este echipata cu 8 locuri la Business Class, pasagerii beneficiind de mai mult spatiu la picioare. Vara aceasta, prin aeroportul Munchen – al doilea hub Lufthansa si singurul aeroport european cotat cu 5 stele Skytrax – Lufthansa ofera 2.267 de frecvente saptamanale catre 132 de destinatii din 47 de tari.

Primul A350 Lufthansa va decola din Munchen in 2016.

Lufthansa - 10 ani de Timisoara - Munchen

Leave a Reply