Industry

Website-ul Wizz Air, optimizat pentru dispozitive mobile

Wizz Air anunta lansarea noului website optimizat pentru browserele dispozitivelor mobile. Acesta completeaza site-ul existent și aplicațiile pentru Apple și Android.

Lansat pe 2 iunie, noul website mobil m.wizzair.com se conectează prin intermediul browser-ului web al dispozitivului mobil. În timp ce majoritatea clienților cu dispozitive mobile folosesc aplicația WIZZ de pe platformele iOS sau Android, un număr mic de clienți folosesc browser-ul web al dispozitivelor și pot opta acum pentru website-ul mobil. În plus față de creșterea funcționalității prin actualizări, website-ul mobil va fi disponibil în opt limbi.

“Studiile noastre arată extinderea folosirii dispozitivelor mobile de către clienții noștri pentru a găsi și rezerva bilete de avion la WIZZ, iar noul nostru website mobil face ca procesul să fie mult mai ușor”, a declarat Johan Eidhagen, Director de Marketing și Brand al WIZZ. “Prima versiune se concentrează pe cele mai populare cerințe pentru rezervare. Funcționalitățile pentru check-in și pentru servicii vor fi adăugate în următoarele săptămâni.”

“Numărul de vizitatori care accesează website-ul WIZZ prin intermediul dispozitivelor mobile a crescut recent ca procent din vizitele totale, astfel că adăugarea noii versiuni mobile este foarte oportună”, a spus Eidhagen. “Clienții noștri sunt mereu dornici să utilizeze instrumente noi pentru a face experiența WIZZ și mai ușoară decât în trecut, iar noul nostru website mobil le oferă această posibilitate.”

Leave a Reply