Features

World Airline Awards 2014: Air France

By 21-07-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 15 iulie, cu ocazia decernarii premiilor World Airline Awards 2014, Air France a primit doua distinctii importante. Ceremonia a avut loc in a doua zi de Farnborough Airshow.

Lounge-ul Air France La Premiere (First Class) din aeroportul Paris CDG a fost desemnat “Cel mai bun lounge First Class din lume”, primind si premiul “Cea mai buna experienta culinara din lume intr-un lounge First Class” gratie meniului pregatit de chef-ul Alain Ducasse. Exclusivistul lounge La Premiere se adreseaza pasagerilor First Class Air France care pleaca sau care sosesc pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris (au zboruri de conexiune), caz in care sunt asteptati la avion cu limuzina pentru a fi insotiti in lounge. Air France este singura companie aeriana care ofera acest serviciu clientilor sai in mod constant.

Proiectat de arhitectul Didier Lefort, lounge-ul La Premiere se intinde pe mai mult de 1000 mp. Pasagerii au la dispozitie un spa “Biologique recherche”, dar si o zona cu dusuri pentru revigorare. Cateva obiecte de arta se regasesc in zona dedicata ziarelor, revistelor si cartilor, in timp ce televizoarele widescreen ii tin la curent cu ultimele noutati din diferite domenii. Restaurantul lounge-ului propune delicatese pregatite de Alain Ducasse, cu accent pe traditia gastronomica franceza, pasagerii avand la dispozitie si un bar, unde isi pot alege cocktail-ul favorit dintr-o selectie bogata. Impresiile Aeronews de la ceremonie si albumul dedicat.

Air France, noua clasa La Premiere.
Air France, France is in the Air la Bucuresti.
La vie en rose dans l’aeroport – 14 iulie.
Noi zone de relaxare AF in aeroportul CDG.
VIDEO: Cu A340 Air France la St. Maarten.

alt

alt

Leave a Reply