Industry

Wizz Air suspenda temporar operatiunile de la Craiova

Wizz Air anunta suspendarea temporară a operațiunilor de la Aeroportul Craiova (CRA) din cauza lucrărilor de renovare a pistei, ce vor avea loc pe parcursul verii.

Aeronava Wizz Air și personalul care deservesc operațiunile din Craiova vor fi relocate către alte piețe pe parcursul lucrărilor la pistă. Clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporară a serviciilor din Craiova sunt contactați și li se oferă rambursarea completă, varianta de a păstra suma plătită sub formă de WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită.

“Suspendarea temporară a operațiunilor ar trebui să îi ajute pe reprezentanții aeroportului să finalizeze renovarea și refacerea suprafeței pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat”, a declarat Daniel de Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air. “În calitate de partener devotat Craiovei, suntem bucuroși să susținem proiectul de îmbunătățire a pistei, care va aduce beneficii regiunii pentru mulți ani de acum înainte. Așteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operațiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistă complet renovată.”

Leave a Reply