Industry

Wizz Air: Sibiu-Dortmund din octombrie

By 07-07-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Wizz Air, cel mai mare operator low-cost din Europa Centrală şi de Est, va deschide pe 26.10 ruta Sibiu-Dortmund. Initial, zborurile vor fi operate de doua ori pe săptămâna (miercuri, duminica).

Dortmund este a doua destinaţie disponibilă din Sibiu, după ce ruta Londra Luton a devenit operaţională pe 14 iunie. Prin adăugarea acestui nou serviciu, reţeaua Wizz Air din România creşte la 88 de rute în total, spre 15 de ţări diferite. Biletele pentru zborurile Sibiu-Dortmund pot fi deja achiziţionate şi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 109 lei (un singur zbor, cu toate taxele incluse). 



Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat: “După anunţurile de creştere a operaţiunilor în Timişoara şi Cluj-Napoca, Wizz Air anunţă astazi noul serviciu de la Sibiu la Dortmund. Cu tarife pornind de la 109 RON, sperăm că această rută va fi la fel de populară ca celelalte 88 disponibile din România. De asemenea, sperăm ca acest serviciu va contribui la consolidarea relaţiilor de business şi turistice dintre cele două ţări. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com.“


Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 96 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2000 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13,9 milioane de pasageri în anul fiscal 2013/2014.

Interviu: Ambasadoarele WIZZ din Romania.
Koln, Geneva si Malmo din Cluj.
Wizz: 4 rute noi din Timisoara.
Nuremberg si Basel cu Wizz Air.

alt 

Leave a Reply