Industry

Wizz Air, informatii live despre zboruri

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a lansat pe 3 septembrie pe wizzair.com un tool de informare despre zboruri.

Acest tool le permite pasagerilor să verifice în timp real statusul zborurilor, afişarea tuturor zborurilor dintr-o zi, orice întârziere sau anulare. Iniţial acest serviciu a fost introdus în momentul lansării aplicaţiei de smartphone Wizz Air, devenind foarte popular în rândul userilor. Începând din 3 septembrie, serviciul este disponibil şi pe website la adresa http://wizzair.com/en-GB/flightinformation

Daniel de Carvalho, Wizz Air a declarat: “Scopul nostru este să oferim o experienţă minunată de zbor la fiecare etapă a călătoriei. Chiar cu o performanţă foarte bună de punctualitate, uneori pot apărea şi întreruperi, iar informaţiile oferite în timp util sunt extrem de importante spre satisfacţia clienţilor noştri. Prin acest tool de Informaţii Live despre zboruri pasagerii pot verifica statusul zborurilor din ziua călătoriei. Acum este mult mai uşor să urmăriţi punctualitatea şi să fiţi la curent cu statusul zborurilor.”

Screen-Shot-2014-09-07-at-5.24.37-PM

 

Leave a Reply