Industry

Wizz Air, încă un A320 la Budapesta

alt

Wizz Air va adăuga o nouă aeronavă Airbus A320 bazei din Budapesta pentru a creşte traficul de pasageri cu 20%, până la 2.2 milioane de pasageri în 2013.

A 7-a aeronavă din Budapesta va începe operaţiunile pe 13 martie 2013 şi va creşte investiţiile Wizz Air în flota din Ungaria la un miliard de dolari, creând totodată peste 300 de locuri de muncă în turism şi în aviaţie. Datorită creşterii traficului de pasageri cu 30% în 2012, Wizz Air a anunţat creşterea frecvenţelor pentru 6 rute spre Dortmund, Eindhoven, Kiev, Larnaca, Malaga şi Napoli. De asemenea, Wizz Air va reintroduce ruta sezonieră de vară spre Thessaloniki (Grecia). În total, pe perioada verii 2013 compania va opera 30 de rute şi 155 de zboruri săptămânale din Budapesta după cum urmează:

alt

Wizz Air oferă două noi servicii de la aeroportul din Budapesta pentru a creşte confortul pasagerilor.  Serviciul Security Fast Track a fost introdus pentru a permite pasagerilor să ocolească cozile de la controlul de securitate pentru doar 4 euro, serviciu gratuit pentru pasagerii care achiziţionează serviciile Wizz Premium şi Wizz Premium Plus pe wizzair.com. Pentru 20 de euro Wizz Air oferă pasagerilor din Budapesta acces la SkyCourt Business Lounge unde pot beneficia de WiFi gratuit şi catering. Aceste noi servicii pot fi achiziţionate prin call center-ul Wizz Air sau de la biroul de ticketing de pe aeroportul din Budapesta.
Din 21 decembrie 2012 Wizz Air va muta zbourile între Budapesta – Varşovia de pe aeroportul Modlin pe aeroportul principal din Varşovia, Chopin. Aeroportul din Modlin s-a confruntat cu câteva dificultăţi operaţionale iar ca rezultat zborurile au fost deserori redirecţionate sau anulate. Prin această mutare Wizz Air doreşte să minimizeze întreruperile cauzate oamenilor de afaceri, clienţii principali ai acestei rute.

Leave a Reply