Industry

Wizz Air a lansat ruta București-Tel Aviv

By 16-06-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Astăzi, 16 iunie, primul zbor Wizz Air a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă cu destinația Tel Aviv aeroportul Ben Gurion. Noua rută va fi operată de trei ori săptămânal.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost, low-fare din Europa Centrală și de Est, va lega cele două orașe în fiecare marți, joi și duminică după programul de mai jos. Wizz Air devine astfel primul operator low-cost ce oferă zboruri între București și Tel Aviv, rută care mai este deservită de companiile TAROM și El Al. După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de afaceri din Israel. Cu peste 2,5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost anul trecut al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi din Africa. 

W6 3257 OTP-TLV    06:10-08:40 (ore locale) / marti, joi, duminica
W6 3258 TLV-OTP    09:30-12:05 (ore locale) / marti, joi, duminica

Referindu-se la noua destinație, Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat: “Sunt foarte încântat să anunţ această rută nouă din Bucureşti spre Tel Aviv. Această veste este una importantă pentru turiştii care vin în România dar şi pentru românii şi europenii aflaţi în căutarea unei vacanţe într-una dintre cele mai populare destinaţii din Orientul Mijlociu folosind tarifele accesibile Wizz Air.” Aeronews a mai scris despre zborurile Wizz Air spre Tel Aviv aici.

http://www.youtube.com/watch?v=GkHwOv70V8I

Leave a Reply