Industry

Wizz Air a deschis la Riga a 17-a baza

alt

Pe 19 iunie, Wizz Air a inaugurat a 17-a bază în Riga, Letonia. Wizz Air va aloca iniţial un A320 care va opera 4 noi rute de la Riga către Barcelona, Doncaster Sheffield, Dortmund şi Paris Beauvais.

Pe lângă faptul că Wizz Air adaugă noi zboruri din Riga, compania creşte si frecvenţa serviciilor existente către Londra Luton şi Oslo Torp. Wizz Air oferă acum din capitala Letoniei 8 rute către 6 ţări. Această extindere poate stimula piaţa locală a locurilor de muncă în aviaţie precum şi sectorul turismului, mai mulţi vizitatori putând acum călători în Letonia la tarife mici.

György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat la Riga: “Sunt încântat să inaugurez astăzi cea de-a 17-a bază Wizz Air, în Riga. Este un pas important pentru prezenţa pe piaţa din Letonia, indicând angajamentul nostru de a oferi clienţilor şi vizitatorilor tarife într-adevăr accesibile, începând de la 14,99 EUR, împreună cu o experienţă de călătorie excelentă. În plus faţă de creşterea oportunităţilor de călătorie pe piaţa locală, creăm şi locuri de muncă în cadrul companiei noastre şi la partenerii de afaceri locali”.

alt

Anrijs Matīss, Ministrul Transporturilor din Letonia, a declarat: “Am o părere foarte bună despre decizia Wizz Air de a deschide o bază pe aeroportul din Riga. Noi locuri de muncă vor fi create pentru cetăţenii letoni iar noile rute vor îmbunătăţi mobilitatea oamenilor prin oferirea de noi oportunităţi de călătorie. Este un angajament promiţător pentru cooperarea de succes viitoare şi întăreşte statutul aeroportului din Riga de centru de trafic în regiuna baltică”.

Aldis Mūrnieks, Chairman of the Board în cadrul Aerportului Internaţional din Riga, a adăugat: “Wizz Air este un important partener de afaceri şi autorităţile aeroportului apreciază angajamentul companiei de a continua extinderea operaţiunilor sale din Riga. Deschiderea bazei arată că suntem un centru de transport aerian important la nivel internaţional, care va continua să deţină cea mai mare cotă de piaţă în traficul din regiunea ţărilor baltice”. Click aici pentru un album complet de la ceremonia din Riga.

alt

Leave a Reply