Industry

Wizz Air: 6 rute noi din 2018 la Sibiu si inca un Airbus A320 alocat bazei

By 25-11-2017 November 27th, 2017 No Comments

Wizz Air continua sa se extinda in Romania. Din informatiile noastre, baza W6 din Sibiu va primi al doilea Airbus A320 in vara anului viitor, ocazie cu care vor fi deschise 6 rute noi.

Asa cum v-am obisnuit in cei peste 6 ani de la lansare, Aeronews.ro va aduce informatii din aviatie in premiera. Astazi va spunem despre noile rute Wizz Air din Sibiu ce urmeaza sa fie deschise din vara lui 2018. Este vorba despre zboruri catre Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Frankfurt Hahn, Basel, Copenhaga si Tel Aviv. Anuntul oficial ar urma sa fie facut de Wizz Air luni, 27 noiembrie, cand vom afla mai multe detalii.

UPDATE cu comunicatul Wizz Air primit astazi, 27 noiembrie. Din informatiile noastre, Tel Aviv nu a fost anuntat la conferinta de presa “din motive de securitate”. Noua destinatie va fi anuntata ulterior.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, și cel mai mare operator din România, va continua să-și extindă operațiunile din Sibiu și va adăuga a doua aeronavă Airbus A320 la baza locală, începând cu iunie 2018. Totodată, WIZZ va lansa cinci curse mult așteptate din Sibiu și va crește frecvențele pe 4 rute populare, adăugând astfel 21 de zboruri în total programului.

Împreună cu noile curse spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn, care încep în iunie 2018, rețeaua de zboruri cu tarife reduse din Sibiu se va extinde la 11 rute spre 8 țări. Aeronava adițională va permite WIZZ să crească frecvența zborurilor pe patru rute din vara 2018: Londra-Luton va deveni zilnică, Memmingen și Dortmund vor crește la cinci, în timp ce conexiunea spre Nuremberg va opera de patru ori pe săptămână.

A doua aeronavă Airbus A320, care se alătură flotei din Sibiu din iunie 2018, a fost anterior alocată operațiunilor din Târgu Mureș. Aeronava adițională va sprijini în continuare consolidarea și diversificarea rețelei de zbor din Transilvania pentru 2018, în timp ce rețeaua de zboruri cu tarife reduse din Sibiu va crește cu un număr total de 21 de frecvențe săptămânale, care creează noi oportunități de călătorie din și spre Transilvania.

Noua investiție de la Aeroportul Sibiu va duce investiția totală a Wizz Air la aproape 200 de milioane de dolari, iar echipa WIZZ de la Sibiu va crește la peste 70 de angajați direcți, toți pregătiți să livreze cele mai înalte standarde de customer service și siguranță în aviație, asigurând o experiență excelentă pasagerilor în orice moment al călătoriei cu Wizz Air.

În calitate de pionier al călătoriei aeriene la tarife scăzute, WIZZ caută în mod constant să creeze noi oportunități pentru călătorii cu adevărat accesibile între România și restul Europei, oferind totodată cele mai mici tarife posibile pasagerilor. Operațiunile Wizz Air din România, care cunosc o creștere accelerată, vor continua să stimuleze economia locală, la fel cum au făcut-o în ultimii 10 ani, prin creșterea numărului de angajați în aviația din România și sectoarele turismului și prin facilitarea a peste 5.700 de locuri de muncă anul acesta în industrii asociate în țară. În 2018, WIZZ oferă în total mai mult de 9,2 milioane de locuri de la 10 aeroporturi din România pe 142 de rute spre 20 de țări. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va ajunge anul viitor la 24 de aeronave alocate bazelor din România, inclusiv 7 Airbus A321 noi și ultraeficiente, și va avea o echipă locală formată din peste 850 de angajați orientați spre client.

Leave a Reply