Special Offers

Wizz Air: 25% reducere pentru a marca 25 de milioane de pasageri in Romania

Wizz Air sărbătorește astăzi un moment de referință: 25 de milioane de pasageri transportați pe rutele sale cu costuri reduse din și spre România. Cu această ocazie, Wizz Air anunță o reducere de 25% pe toate rutele din România pentru membrii Wizz Discount Club, promoție ce se aplică pentru rezervările efectuate pe 28 iunie 2016.

Primul zbor Wizz Air a decolat din Bucuresti în 2007 și de atunci compania a continuat să-și dezvolte constant rețeaua de rute cu tarife reduse pentru pasagerii din România. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave în țară până la sfârșitul anului 2016, incluzând si alocarea ultra-eficientei aeronave Airbus A321 cu 230 de locuri. Wizz Air oferă în prezent 118 rute, de pe nouă aeroporturi din România, către 16 țări, pentru multe dintre ele tarifele începând de la 39 de lei**, ceea ce asigură accesibilitate între România și restul Europei, atât pentru călătorii în scop de afaceri cât și de relaxare. Peste 600 de angajați Wizz Air din România sunt nerăbdători să primească din ce în ce mai mulți pasageri la bordul aeronavelor. Operațiunile Wizz Air din acest an vor facilita indirect în Romania peste de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, cum ar fi serviciile de turism și cele hoteliere.

WIZZ Discount Club continuă să se dezvolte local prin adăugarea de noi membri. Pe lângă reducerea minimă garantată de 45 de lei la tarifele biletelor, membrii se mai pot bucura de încă o reducere de 23 de lei pentru fiecare bagaj de cală sau bagaj mare de mână rezervat online. Exista doua tipuri de abonamente Wizz Discount Club: Standard, care include deținătorul și un partener de călătorie pe aceeași rezervare, si Grup care include până la cinci însoțitori. Toți membrii Wizz Discount Club care vor rezerva zboruri la prețuri reduse spre cele 51 de destinații valabile în rețeaua Wizz Air din România vor beneficia de 25%* reducere la bilete.

Owain Jones, Chief Corporate Officer at Wizz Air, a declarat: “Aniversarea de astăzi subliniază angajamentul Wizz Air pentru România și oportunitățile de a călători la preț redus, pe care Wizz Air continuă să le ofere pasagerilor – inclusiv, în curând, o schimbare majoră în transportul aerian intern din România. Suntem încântați să sărbătorim 25 de milioane de pasageri transportați, iar ca mulțumire pentru cei mai fideli clienți, anunțăm o reducere de 25%* valabilă pe toate rutele din România pentru rezervările realizate de membrii Wizz Discount Club astăzi, 28 iunie 2016. Fie că ești deja unul dintre cei 900.000 de membrii Wizz Discount Club sau te înscrii chiar acum, te afli la doar câteva click-uri distanță de o reducere specială și de posibilitatea de a călătorii spre cele 51 de destinații minunate la prețuri și mai mici, în timp ce te bucuri de serviciile profesioniste de la bordul aeronavelor noastre.” Foto.

Leave a Reply