Industry

Virgin America lansează serviciul de dating

alt

Dorind să promoveze lansarea rutei ultra-ieftine Los Angeles-Las Vegas, Virgin America anunță un nou serviciu disponibil pasagerilor de la bord: Seat-to-Seat Delivery.

Serviciul respectiv le permite pasagerilor să “agațe” persoanele care le-au căzut cu tronc trimițându-le acestora băuturi, gustări sau meniuri prin intermediul sistemului in-flight entertainment. Potrivit lui Sir Richard Branson, președintele Virgin America, scopul acestui serviciu este să-i ajute pe pasagerii Virgin “să devină norocoși”. Branson afirmă într-un clip promoțional care explică cum funcționează noul serviciu: “Nu îmi place să pariez, dar cred că șansele voastre de a coborî din avion alături de acel cineva care vă place sunt de cel puțin 50%”.

Reacțiile negative nu au întârziat să apară. “Chiar când credeai că ai găsit un loc sigur în care nimeni să nu se dea la tine apare asta!”, spune cineva. Altă persoană completează: “Spre deosebire de un bar, unde poți pleca dacă nu-ți place de figurile celor din jur, aici nu ai opțiunea asta”. Alte voci sunt și mai vehemente și afirmă că șansele companiei Virgin America de a pierde toți pasagerii de sex feminin pe această rută sunt de cel puțin 100%.

http://www.youtube.com/watch?v=M_Bes6P2isY

Leave a Reply