Industry

Viena, noua baza Wizz Air. Trei avioane si 17 destinatii deservite in 2018

In aceasta dimineata, Wizz Air a confirmat informatia publicata ieri de Aeronews pe pagina de Facebook: inceperea operatiunilor la Viena. Iata toate detaliile oficiale.

Austria va fi a 44-a tara in care Wizz Air opereaza. Zborurile vor incepe in aprilie cu un Airbus A320, doua A321 urmand sa se alature bazei din noiembrie. In total, Wizz Air va deservi 17 destinatii cu plecare din Viena in 2018. Noua baza reprezinta o investitie de 331 de milioane de dolari si va asigura 120 de noi locuri de munca.

THIS JUST IN / wizzair.com will fly from Vienna Airport with Airbus A320s based there. More details coming up. #lowcost…

Publicată de Aeronews pe Luni, 8 ianuarie 2018

Din 27 aprilie, pasagerii vor putea zbura cu Wizz Air spre Gdansk, Tuzla (Bosnia & Herzegovina) si Varna, spre Bari, Malta, Roma, Valencia si Tel Aviv din iunie, respectiv Billund, Bergen, Dortmund, Kutaisi, Larnaca, Nis, Ohrid, Tenerife si Salonic din noiembrie. Biletele au fost puse deja in vanzare si pleaca de la 19,99 EUR / segment.

In 2018, Wizz Air va oferi 450.000 de locuri pe rutele din Austria si va opera 69 de zboruri / saptamana pana la sfarsitul anului din Viena. Astfel, reteaua Wizz Air creste la 145 de destinatii din 44 de tari. Procesul de recrutare a insotitorilor de bord pentru baza din Viena a inceput deja.

UPDATE / Joi, 11 ianuarie, incepand cu ora 17:00, CEO-ul Wizz Air va sustine o conferinta de presa la Bucuresti despre planurile legate de piata din Romania. Vom fi prezenti pentru a va aduce noutatile direct de la sursa.

JOI, incepand cu ora 17:00, CEO-ul wizzair.com, va sustine o conferinta de presa la Bucuresti despre planurile de viitor…

Publicată de Aeronews pe Marţi, 9 ianuarie 2018

Leave a Reply