Industry

VIDEO / Ultimul zbor intern operat de United cu Boeing 747

Vineri, 28 iulie, un alt capitol din istoria aviatiei civile americane a ajuns la final. United, membru-fondator Star Alliance, a operat ultimul zbor intern comercial cu 747-400, avion pe care-l va retrage definitiv din flota pana la sfarsitul anului.

Zborul UA2704 a fost operat cu 747-400 pe ruta Chicago – San Francisco si, cu exceptia a 30 de pasageri care nu stiau pentru ce cursa speciala si-au rezervat bilete, jumbo jet-ul a fost plin cu pasionati de aviatie, angajati United si reprezentanti mass-media. Unii dintre pasionati au cheltuit toate milele avute pentru a prinde un loc “in cocoasa” avionului, la Business Class, savurand din plin acest zbor de referinta.

De la imbarcare si pana la aterizarea la San Francisco, tot zborul a aratat mai degraba ca o petrecere. Pasagerii s-au putut fotografia in cockpit (la sol, inainte de decolare si dupa aterizare), au facut poze cu insotitorii de bord si cu pilotii, schimbandu-si – pe durata zborului – locurile intre ei, atat pe puntea principala, cat si pe cea superioara, pentru a prinde cele mai bune cadre din aer. Dupa aterizarea la SFO, o insotitoare de bord i-a urat “Ramas bun!” Boeing-ului 747 printr-un cantec dedicat.

"I can’t think of a better ending than what our flight purser told us as we were landing: “I’ve never had a flight like this before, but you know what? It was awesome.”"

Publicată de United pe Sâmbătă, 29 iulie 2017

Vestea buna: asa cum va spuneam in ianuarie, mai puteti zbura cu “Queen of the Skies” pe rutele internationale United pana la sfarsitul anului, atunci cand toate jumbo jet-urile United vor fi retrase din flota.

LAST FLIGHT: After ruling as "Queen of the Skies" for more than 40 years, the Boeing 747 made its last domestic run for United Airlines Friday night: http://abc7.ws/2vfK5FJ

Publicată de ABC 7 Chicago pe Vineri, 28 iulie 2017

Leave a Reply