Industry

VIDEO: SriLankan, membru oneworld din 1.05

alt

Astazi, 1 mai 2014, SriLankan Airlines a devenit membru cu drepturi depline oneworld, fiind prima linie aeriana din subcontinentul indian ce devine membru al unei aliante globale.

Procesul de aderare SriLankan a fost sponsorizat de Cathay Pacific. Integrarea SriLankan vine la o luna dupa ce TAM si US Airways au fost incluse in oneworld si marcheaza cea mai mare extindere a aliantei de pana acum. SriLankan aduce doua destinatii noi in reteaua oneworld: Hambantota International, hub-ul companiei, si Tiruchirapalli (India). Primul zbor SriLankan operat sub logo oneworld a fost UL318 intre Colombo si Kuala Lumpur.

In urma aderarii, cei 300.000 de membri ai programului de fidelizare FlySmiLes SriLankan vor putea acumula si arde puncte cand zboara cu celelalte companii membre oneworld, avand acces la peste 600 de lounge-uri din intreaga lume. La polul opus, si cei 150 de milioane de membri ai programului de fidelizare oneworld vor beneficia atunci cand zboara cu SriLankan.

Dupa integrarea SriLankan Airlines, oneworld propune aproape 1000 de destinatii din 150 de tari, cu o medie de 14.250 de decolari zilnice. oneworld transporta peste 500 de milioane de pasageri in fiecare an, avand o flota combinata de 3300 avioane. Veniturile anuale ale aliantei sunt de 140 de miliarde de dolari, pasagerii oneworld avand la dispozitie peste 600 de lounge-uri in aeroport la nivel mondial.

Click aici pentru mai multe fotografii de la ceremonia de aderare, ocazie cu care SriLankan a prezentat si un Airbus A330 vopsit in livery oneworld.

alt

alt

http://www.youtube.com/watch?v=IPgZVRgWaIw

Leave a Reply