Industry

VIDEO / SkyTeam, sedinta foto in desertul Mojave

20 de insotitori de bord, cate unul pentru fiecare companie aeriana din SkyTeam, au participat la o sedinta foto in desertul Mojave.

Precedenta fotografie cu toti insotitorii de bord a fost facuta in martie 2014, cand Garuda Indonesia a aderat la SkyTeam. Intre timp, unele companii au schimbat uniformele, asa ca se impunea o noua sedinta foto. Aceasta a durat doua zile, la temperaturi care au atins si 40 de grade Celsius, echipa care s-a ocupat de acest shooting numarand peste 50 de persoane. Cele 16 limbi vorbite de insotitorii de bord prezenti in desertul Mojave arata diversitatea aliantei SkyTeam, alianta care acopera 6 continente si deserveste peste 665 de milioane de pasageri in fiecare an.

SkyTeam se traduce prin 1062 destinatii din 177 tari si 17.343 decolari zilnice. In ceea ce priveste aeroportul Los Angeles International (LAX), unde toti insotitorii de bord au aterizat pentru a participat la sedinta foto, acesta este deservit de 11 companii din SkyTeam ce ofera zboruri catre hub-urile lor din Amsterdam, Beijing, Roma, Jeddah, Mexico City, Moscova, Paris, Shanghai, Seul si Taipei, respectiv hub-uri Delta din SUA.

img_0860 img_0861

Leave a Reply