Features

VIDEO / Seattle 777F, un nou episod PilotsEYE.tv

Pe 11 februarie, Lufthansa Cargo receptiona ultimul dintre cele 5 Boeing-uri 777F comandate (D-ALFE). PilotsEYE.tv a realizat un episod de 100 de minute despre aceasta aeronava.

A Plane’s birth – Coming down to Earth” ne duce in spatele culiselor in uzina Boeing, aratandu-ne D-ALFE in diferite etape pe linia de asamblare finala, cadre realizate in cockpit in timpul zborului de livrare spre Frankfurt si interviuri cu pilotii. Documentarul PilotsEYE.tv ne arata si scene exclusive din timpul intalnirii unde oficialii Lufthansa platesc avionul, scene pe care publicul larg si pasionatii de aviatie nu le vad prea des. Vedem astfel cum sute de milioane de dolari intra rapid dintr-un cont in altul. Noul episod PilotsEYE.tv prezinta si cadre cu D-ALFE mutat dintr-o parte in alta a uzinei Boeing, pregatit fiind pentru asamblarea finala.

Documentarul poate fi vazut online pe Vimeo (18,90 dolari on demand), poate fi achizitionat pe DVD / BlueRay (29,90 EUR) de pe Amazon sau de la diferiti retaileri video / presa din Germania. Mai multe informatii despre acest episod (in engleza).

Leave a Reply