Industry

VIDEO / Premiera mondiala Emirates: amenity kit-uri interactive in Economy

Emirates isi mai trece in cont o premiera mondiala: amenity kit-uri interactive (cu tehnologie AR – Augmented Reality) oferite pasagerilor Economy Class.

Amenity kit-urile folosesc tehnolgia AR (Augmented Reality) pentru deblocarea de continut interactiv pe dispozitivele mobile ale pasagerilor. Designul diferit al truselor de voiaj este inspirat de cele 6 regiuni in care Emirates zboara: Australasia, America Latina, Orientul Mijlociu, Africa, Europa si Orientul Indepartat. Kit-urile includ toate elementele necesare confortului pe un zbor lung-curier: protectie pentru ochi, casti, periuta de dinti, pasta si sosete – fiecare finisate in acord cu designul trusei. Noile amenity kit-uri sunt realizate din neopren – material rezistent la apa – si pot fi folosite dupa zbor pentru depozitarea unor obiecte variate (device-uri, cosmetice, etc).

Emirates devine astfel prima companie aeriana din lume care introduce tehnologia AR impreuna cu amenity kit-urile oferite in avion. Pasagerii trebuie sa descarce app-ul Blippar si sa-l foloseasca pentru a scana trusele, dupa care vor avea acces la continut interactiv: un playlist cu muzica relaxanta, jocuri, sfaturi legate de sanatate sau activitati menite a face zborul mai placut. Continutul interactiv va fi actualizat la fiecare 6 luni.

Mai multe informatii despre noile kit-uri (in engleza).

In plus, app-ul Blippar este un browser vizual care le permite utilizatorilor sa descopere mai multe in jurul lor. De exemplu, ei pot indrepta telefonul cu aplicatia instalata spre mii de obiecte recunoscute deja de Blippar (laptop-uri, haine, mancare, animale de companie) pentru a primi informatii aditionale despre acestea. Continutul interactiv include informatii despre obiect, context si alte date interesante.

Emirates, cea mai buna companie aeriana din lume in 2016.

23510_Hi---res_JPEG 23531_Hi---res_JPEG

Leave a Reply