Industry

VIDEO: Premieră mondială semnată Iberia

By 10-07-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Iberia a devenit prima companie aeriană din lume care permite pasagerilor să-și descarce de pe site și să-și tipărească propriile etichete de bagaj grație serviciului MyBagTag.

Pasagerii Iberia care fac check-in online trebuie să acceseze www.iberia.com unde vor avea la dispoziție serviciul MyBagTag. După ce au specificat numărul de bagaje pe care vor să le trimită la cală pasagerii pot descărca, imprima și lipi etichetele pe cont propriu, pagina printată trebuind să fie împăturită în 4. Ulterior, bagajele pot fi lăsate la ghișeele dedicate (810-811 și 850-851) din Terminalul 4 al aeroportului Madrid Barajas. Iberia afirmă că lizibilitatea etichetelor este 100% sigură, indiferent de imprimantă, calitatea hârtiei sau cerneala folosită. Protecțiile reutilizabile din plastic pentru inserarea etichetelor sunt disponibile pe orice aeroport din Spania.

Serviciul MyBagTag poate fi folosit pe zborurile directe Iberia, Iberia Express și Air Nostrum către/dinspre orice destinație națională. În viitorul apropiat serviciul va fi oferit și pentru destinațiile Europene Iberia dar și cele internaționale, urmând să fie disponibil și pentru zborurile cu conexiune. În ultimele luni serviciul MyBagTag a fost testat în aeroporturile din Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Barcelona și Alicante cu rezultate bune. În iunie, British Airways – partenerul Iberia din cadrul Grupului IAG – a prezentat un interesant concept care vizează înlocuirea etichetelor de bagaj tradiționale cu unele electronice. Mai multe detalii despre acesta puteți citi aici.

http://www.youtube.com/watch?v=jUXouUtdVDI

Leave a Reply