Industry

VIDEO / Noul website Wizz Air este functional acum pe toate platformele

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrala şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a anuntat încheierea cu succes a tranziţiei către noul site pe toate platformele sale.

Noul website Wizz Air este mai rapid, are o interfaţă care se adaptează uşor pe orice display, fie smartphone, tabletă sau monitor PC şi, comparativ cu website-urile din prezent ale altor companii aeriene, este cel mai uşor de folosit. Funcţia revoluţionară Express Booking, unică în această industrie, permite achiziţionarea unui bilet cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Compania a introdus noua interfaţă a website-ului în mai 2016, cu ocazia aniversării sale, atunci când a lansat versiunea pentru mobil a website-ului, pentru utilizatorii săi pasionaţi de tehnologie şi pentru cei care se află în mişcare şi au în permanenţă nevoie de acces rapid. Acum, ţinând cont de sugestiile primite şi implementând ajustări minore, WIZZ a realizat un nou website, disponibil pe toate platformele.

Primul zbor Wizz Air din București a decolat în 2007 şi de atunci compania şi-a dezvoltat continuu reţeaua sa de zboruri la preţ redus în România – în prezent transportatorul aerian oferă 119 rute spre 18 ţări din 9 aeroporturi din ţara noastră. Operaţiunile WIZZ din România nu numai că oferă acces la tarifele cele mai mici puse la dispoziţie de companie dintre ţara noastră şi restul Europei, dar stimulează şi dezvoltarea locurilor de muncă la nivel local din industriile de aviaţie şi turism. Peste 600 de angajaţi Wizz Air lucrează acum în România şi sunt cei care îi întampină pe pasageri pe zborurile WIZZ din şi spre România, ceea ce înseamnă că în acest an activitatea companiei pe plan local va ajunge să susţină 3.300 de locuri de muncă în industrii asociate.

În ultimul an, WIZZ a marcat importante repere pe piaţa locală, inclusiv deschiderea celei de-a 7-a baze la Sibiu şi începerea operaţiunilor din Suceava, al 9-lea aeroport din ţară aflat în reţeaua WIZZ, atingerea cifrei de 45 de milioane de pasageri transportaţi pe toate rutele sale din România – ceea ce înseamnă că WIZZ a transportat întreaga populaţie a ţării, chiar de două ori – livrarea primelor două aeronave A321 bazei sale din Bucureşti şi deschiderea primei rute interne, dintre capitală şi Cluj- Napoca. Demonstrând devotamentul WIZZ către pasagerii săi din România, compania investeşte continuu în operaţiunile locale şi va creşte flota alocată la 20 de aeronave, inclusiv 4 noi aeronave ultra eficiente Airbus A321, cu 230 de locuri, până la sfârşitul lui 2016. De-a lungul acest an, WIZZ a anunţat şi a început deja 27 de rute noi, ce vor face legătura dintre România şi restul Europei. În ultimele 12 luni, compania a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri spre şi dinspre ţara noastră.

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air, declară: “Suntem cel mai mare transportator aerian din România şi suntem încântaţi să vedem noul nostru site complet implementat pe toate platformele, şi acest fapt reflectă inovaţia pe care WIZZ a oferit-o încă de la primul zbor în România, în 2007. Wizz Air ascultă opiniile pasagerilor săi şi îmbunătăţeşte sistemul de rezervare – funcţia revoluționară Express Booking permite să realizezi o rezervare cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Odată cu expansiunea reţelei şi dezvoltatea tehnologică, WIZZ devine rapid un brand foarte iubit în România – dintre cei 800.000 de fani pe pagina noastră de Facebook, peste 110.000 sunt români. Ne dorim ca pe viitor pagina noastră să crească şi mai mult” .

Leave a Reply