Industry

VIDEO / Noul clip KLM cu instructiuni de siguranta la bord

Incepand cu 1 noiembrie, pasagerii de pe zborurile intercontinentale KLM vor putea viziona noul clip cu instructiuni de siguranta la bord.

Inspirat de ceramica traditionala olandeza, noul clip KLM include peste 1000 de piese din ceramica gandite si decorate special pentru acest film. Scenariul a fost mai intai “tradus” in desene Delftware facute manual, desene care au fost mai apoi aplicate pe piesele de ceramica. Ulterior, cu ajutorul animatiei, au fost filmate instructiunile de siguranta pentru pasageri, piesa cu piesa.

Asemeni noului clip, si conceptul de catering KLM din Economy Class, “Tasty Blue”, a fost inspirat de ceramica olandeza. Carucioarele, servetelele in care sunt invelite tacamurile, cutiile de carton si paharele contin detalii sau elemente Delft – o legatura directa cu casutele Delftware pe care KLM le ofera pasagerilor World Business Class inca din 1950. In plus, tacamurile din WBC si noul interior al flotei in aceasta cabina au fost create de designeri olandezi, iar delicatesele servite pasagerilor din World Business Class sunt pregatite de maestri-bucatari olandezi.

img_1180 _mg_2703

 

Leave a Reply