Industry

VIDEO / Noua aplicatie Wizz Air pentru iOS si Android

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi lansarea noii aplicații pentru dispozitive mobile, disponibilă gratuit tuturor utilizatorilor de Android și iOS.

Noua aplicație WIZZ oferă acum şi o cronologie care ajută şi mai mult pasagerul să urmeze toate etapele importante ale călătoriei sale, din momentul rezervării până la sosirea zborului, un parcurs mai ușor al rezervării, precum și cartea de îmbarcare care rămâne disponibilă în aplicaţie chiar şi atunci când nu există conexiune la internet. Wizz Air se mândreşte cu faptul că este prima companie aeriană a cărei aplicaţie de telefonie mobilă se află în top 10.

Harry Drok, Wizz Air Head of E-Commerce declară: “Am remarcat că numărul utilizatorilor de smartphone-uri a crescut semnificativ în ultimul timp, de aceea sunt încântat să lansăm o nouă aplicație pentru dispozitive mobile. Datorită noilor caracteristici ușor de utilizat, inclusiv a cărţii de îmbarcare și a cronologiei care rămân salvate, noua aplicație va fi ca un adevărat companion pentru pasagerii noștri și îi va ghida pe aceştia pe parcursul întregii călătorii alături de Wizz Air, din momentul în care ei îşi rezervă zborul şi până ajung la destinaţie.”

Tendințele globale arată că rolul comunicării mobile se află pe un trend ascendent. În 2016, aproximativ 49% dintre tranzacțiile de comerț electronic au implicat un smartphone, iar acest procent este aşteptat să crească la peste 80% până în 2020. Acest trend este pe deplin compatibil cu experiența Wizz Air: anul trecut numărul utilizatorilor activi ai aplicației mobile WIZZ a crescut de la 2,6 milioane la 4,1 milioane. Wizz Air a introdus anul trecut o nouă platformă web mult mai receptivă. De atunci, creșterea accelerată a traficului mobil și numărul total de vizitatori au făcut din wizzair.com al 6-lea cel mai vizitat website al unei companiei aeriene din lume.

Leave a Reply