Industry

VIDEO / Noile clase tarifare LOT Polish Airlines pe zboruri europene

Membru Star Alliance, LOT Polish Airlines a anuntat noile clase tarifare Saver, Standard si Flex disponibile pe zborurile europene.

SAVER / In pretul biletului intra doar bagajul de cabina, iar pasagerii care opteaza pentru acest tarif nu pot schimba datele de calatorie si biletul nu poate fi returnat. Pretul unui bilet Saver este cu 40% mai mic decat varianta Standard. Pentru alegerea locului in avion sau bagaj de cala se plateste suplimentar.

STANDARD / Include un bagaj de cala gratuit de pana la 23 kg. Pretul biletului nu este rambursabil, iar datele de calatorie pot fi schimbate contra cost. Alegerea locului in avion este gratuita.

FLEX / Pretul unui bilet include, in plus fata de Standard, modificari gratuite si posibilitatea rambursarii biletului pentru o taxa suplimentara.

Pe zborurile europene, LOT ofera si bilete Economy Premium, respectiv Business Class. Anul acesta, LOT va primi 4 Boeing-uri 737-800 (primele rute) si doua 737 MAX 8 din cele 6 comandate. De asemenea, in iulie si august in flota vor intra ultimele doua 787-8 Dreamliner din cele 8 comandate. Din 2018, LOT va primi si 3 Dreamlinere 787-9.

Leave a Reply