Industry

VIDEO / Lufthansa, prima companie aeriana din Europa de 5 stele Skytrax

Totodata, Lufthansa este si primul operator din afara Asiei care intra in clubul exclusivist al celor 10 companii aeriene din lume certificate de Skytrax cu 5 stele.

Inspectorii Skytrax evalueaza calitatea serviciilor oferite de companiile aeriene atat la sol, cat si in aer in peste 800 de categorii. Cateva dintre ele: serviciul la bord, confortul scaunelor, catering-ul, masurile de securitate, sistemul de divertisment la bord, ofertele duty-free, etc. Pentru Skytrax, constanta cu care Lufthansa si-a modernizat flota si produsele oferite a fost un criteriu decisiv in acordarea celei de-a 5-a stea. Lufthansa a punctat si la capitolul servicii digitale.

Lufthansa, 5-star airline (Skytrax)

CONGRATS, Lufthansa on becoming Europe's first 5-star airline!http://aeronews.ro/video-lufthansa-prima-companie-aeriana-din-europa-de-5-stele-skytrax/Star Alliance #lufthansa Skytrax Frankfurt Airport The Boeing Company

Publicată de Aeronews pe Luni, 4 decembrie 2017

De exemplu, cabinele First, Business, Premium Economy si Economy Lufthansa au fost imbunatatite simtitor in ultimii ani. Operatorul membru Star Alliance si-a extins si serviciul restaurant de la First la Business Class. La fel de important, in 2020 LH va introduce in serviciul comercial noul Business Class pe 777-9, dar si cabine Premium Economy si Economy modernizate. La editia 2017 World Airline Awards, unde premiile sunt acordate plecand de la raspunsurile a 19,8 milioane de pasageri din 105 tari, Lufthansa a primit premiul “Cea mai buna companie aeriana din Europa”, clasandu-se pe locul 7 in lume.

Mai jos, cele 10 companii aeriene de 5 stele Skytrax:

All Nippon Airways
Asiana Airlines
Cathay Pacific
Etihad Airways
EVA Air
Garuda Indonesia
Hainan Airlines
Lufthansa
Qatar Airways
Singapore Airlines

Leave a Reply