Industry

VIDEO: Interiorul A350-urilor Finnair

alt

Finnair, clientul de lansare european pentru A350 XWB, a prezentat cabinele lung-curier pentru acest avion. Finnair vrea sa introduca A350 in serviciul comercial in a doua jumatate a anului viitor.

Realizat de firma finlandeza dSign Vertti Kivi & Co, care a gandit si noul Premium Lounge Finnair din aeroportul Helsinki, interiorul Airbus-urilor A350 XWB Finnair aduce doua clase de calatorie si 297 locuri in total. Clasa Business va oferi 46 de fotolii (layout 1-2-1), fiecare pasager urmand sa aiba acces direct la culoar. Realizate de Zodiac, fotoliile Cirrus III devin paturi complet plate si dispun de port USB plus priza. Ecranele touch ale sistemului de divertisment la bord au o diagonala de 40 cm.

Clasa Economy va aduce 251 de locuri (layout 3-3-3) si scaune slim Zodiac Z300. La partea din fata in clasa Economy regasim 43 de locuri Economy Comfort cu tetiere mai confortabile, casti de inalta fidelitate si +10 cm spatiu la picioare. Toate scaunele din Economy dispun de ecrane touch cu diagonala de 28 cm, respectiv port USB si priza.

Finnair vrea sa introduca A350 XWB in serviciul comercial in a doua jumatate a anului viitor, primele destinatii fiind Shanghai, Bangkok si Beijing. Hong Kong si Singapore vor urma in 2016. Finnair are comenzi ferme pentru 11x A350 si 8 optiuni, noul model Airbus urmand sa fie piesa de rezistenta a flotei lung-curier si a planurilor de extindere. Impresiile noastre de zbor cu A350-900 MSN2.

http://www.youtube.com/watch?v=-YzT9eaqL3E

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply