Industry

VIDEO / Inca 10 zile: votati noii Ambasadori WIZZ!

Pana pe 24 iunie puteti vota noii Ambasadori WIZZ in Romania. Sunt 6 finalisti din care vor fi alesi trei. Aeronews o sustine pe Denise Filip.

Despre noua selectie v-am spus pe Aeronews pe 9 iunie, cand a inceput. Pe scurt, Ambasadorii WIZZ vor reprezenta compania pentru timp de doi ani în comunități și prin evenimente media. Ambasadorii fac parte din echipajul de cabină WIZZ, renumit în industrie pentru serviciile superioare și pentru atenția acordată pasagerilor. Publicul va face selecția finală a ambasadorilor din fiecare țară dintre cei 39 de finaliști – 3 în țările cu mai multe baze WIZZ (inclusiv Romania) și 2 în țările cu o singură bază.

Pe Denise Filip o cunoasteti din interviul facut de Aeronews in aprilie 2014. Am revazut-o pe 19 mai la Budapesta, atunci cand Wizz Air a implinit 11 ani, Denise fiind printre insotitoarele de bord alaturi de care am zburat cu A320-ul (HA-LPW) in noul livery Wizz Air. Pentru a o vota pe Denise accesati urmatoarele link-uri, selectati Romania si acordati-i un vot. Noi o votam zilnic pana pe 24 iunie!

https://wizzair.fenomem.pl/ambassadors2015/web/ (vot de pe mobil)
https://apps.facebook.com/wizz-air-ambassadors/ (vot de pe desktop)

VIDEO / 11 ani de Wizz Air, clipul oficial.

 

Leave a Reply