Industry

VIDEO: France is in the air la New York

By 05-07-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 25 iunie, Air France a operat primul zbor cu un Boeing 777 echipat cu noile cabine Business, Premium Economy si Economy. Destinatia: New York. Metropola in care Air France a organizat si expozitia “France is in the air” pentru promovarea noilor clase.

Despre zborul respectiv v-am spus aici. Pentru promovarea noilor cabine, definite de un design elegant si cele mai noi tehnologii, Air France a organizat la New York, intre 26-28 iunie, expozitia “Air France, France is in the air”. Placerea zborului, atentia la detalii si rafinamentul francez au fost cuvintele de ordine. Evenimentul a aratat determinarea Air France de a oferi pasagerilor servicii si produse mai bune, in aer si la sol, ca parte a programului “Best & Beyond”. Urmatoarea escala a expozitiei “Air France, France is in the air” este la Paris, Grand Palais, intre 20-21 septembrie.

In aceasta vara, Air France si KLM deservesc 12 destinatii din Statele Unite si ofera peste 200 de zboruri saptamanale cu plecare din Paris CDG si Amsterdam Schiphol spre SUA: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York JFK, San Francisco si Washington.
In plus, parteneriatul dintre Air France-KLM si Delta permite pasagerilor AF si KLM sa profite de zboruri codeshare spre 12 aeroporturi americane: Atlanta, Boston, Cincinnati, Detroit, Minneapolis, New Yor JFK, New York Newark, Philadelphia, Portland, Pittsburgh, Salt Lake City si Seattle. Click aici pentru video.

“France is in the air” la Bucuresti
O vara cu surprize de la Air France
Air France, serviciul jet privat
Primul Boeing 777 cu noile cabine
Al 10-lea Airbus A380 Air France
AF testeaza imbarcarea prin NFC

http://www.youtube.com/watch?v=YIx-m9RFEGs

Leave a Reply