Business Jets

VIDEO: Emirates Executive, lansat oficial

By 05-08-2013 January 22nd, 2015 No Comments
alt

Emirates a anunțat lansarea propriului serviciu de private jet. Clienții care doresc și mai mult lux decât la First Class își pot rezerva călătorii personalizate la bordul unui Airbus A319 ACJ (A6-CJE).

Preluând elemente de la First Class-ul Emirates regăsit pe aeronavele comerciale, Airbus-ul A319 oferă doar 19 locuri, confortul suprem fiind prioritar. Interiorul avionului a fost structurat în două zone. Prima, situată în partea din față, este reprezentată de un lounge și un spațiu de dining care pot primi până la 12 pasageri. Zona de lucru este completată de două canapele confortabile, 4 măsuțe retractabile și două televizoare HD de 42 de inci (106 cm). A doua zonă include 10 apartamente private, fiecare oferind un fotoliu ce devine pat complet plat și televizoare HD cu diagonala de 32 inci (81 cm).

Pe lângă luxoasele apartamente private, Airbus-ul A319 Emirates Executive oferă și Shower Spa, adică o cabină de duș care se remarcă prin podeaua încălzită, serigrafie decorativă pe oglinzi, inserții de marmură și produse naturale de îngrjire a corpului. Din ofertă nu lipsesc meniurile sofisticate, dublate de “cea mai bună selecție de băuturi”. A319-ele Emirates Executive dispune și de ice, sistemul de divertisment la bord ce oferă până la 1500 de canale, televiziune live, facilități pentru video conferințe, acces la Internet de mare viteză și conectivitate cu telefoanele mobile.

Pentru mai multe detalii și rezervări accesați www.emirates-executive.com.

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply