Industry

VIDEO / Din iarna, British Airways ar putea zbura la St. Maarten

Cu ocazia Routes America 2015, oficialii aeroportului Princess Juliana International au purtat discutii cu diferite companii pentru a atrage noi operatori.

Potrivit unui oficial, British Airways este interesat sa ofere zboruri la SXM, curse pe care sa le lege de St. Lucia sau Antigua, destinatii din Caraibe spre care BA zboara in prezent. In aceste conditii, nu este exclus sa vedem zboruri British Airways spre SXM incepand din orarul de iarna 2015/2016. Si Thomson Airways ar putea ateriza la St. Maarten, oferind zboruri din Manchester. De asemenea, am aflat ca Surinam Airways este gata sa inceapa zborurile din Amsterdam spre St. Maarten. In prezent, din Romania puteti ajunge la SXM cu Air France (Airbus A340-300 din Paris) si KLM (Boeing 747-400 din Amsterdam). Si Air Caraibes zboara la SXM de pe aeroportul Paris Orly.

In ceea ce priveste operatori din afara Europei, Azul (Brazilia) ar dori sa deschida o ruta spre celebrul aeroport din Caraibe. Oficialii Princess Juliana International au declarat ca exista cerere mare din partea pietei canadiene pentru SXM. Acest lucru a dus la frecvente marite si noi zboruri din Toronto si Ottawa.

VIDEO / Patru aeroporturi pitoresti din Caraibe.
VIDEO / Jet blast si spotting la St. Maarten, iunie 2014.
VIDEO / Aterizarea la SXM vazuta din cockpit-ul unui 747 KLM.
VIDEO / Cele mai periculoase aeroporturi din lume: SXM.
VIDEO / Cu Airbus A340-300 Air France la St. Maarten.

Leave a Reply