Industry

VIDEO: Descoperă Europa cu British Airways

alt

Cele mai noi clipuri de promovare British Airways te invită să descoperi Europa din confortul propriului cămin. Totodată, BA a instalat și un panou publicitar smart în Londra.

Reunite sub tema “Descoperă Yourope cu British Airways“, noile clipuri încurajează utilizatorii să bifeze – pe măsură ce le vizionează – câteva opțiuni pentru a-și alege destinația preferată. Experiența începe de îndată ce mașina care te aduce la aeroport parchează la bordură, iar de acolo trebuie să te decizi dacă vrei să vizitezi Barcelona, Roma, Paris sau Berlin. În doar 17 secunde aterizezi la destinație, ieși din aeroport, sari într-un taxi și ajungi în mijlocul orașului preferat. Aici îți poți alege momentul zilei în care vrei să te distrezi, ziua sau noaptea.

În paralel, British Airways a ales modalitate inteligentă de a-și promova zborurile instalând un panou publicitar smart în Picadilly Circus, Londra. Pe acest panou, un băiat arată spre cer și spre zboruri reale British Airways care trec pe deasupra. În momentul în care avionul ajunge în dreptul panoului, acesta afișează numărul zborului, respectiv de unde a decolat și ce destinație are.

http://www.youtube.com/watch?v=GtJx_pZjvzc

http://www.youtube.com/watch?v=d6VdAR3-O1U

http://www.youtube.com/watch?v=e79oMwyEDXI

http://www.youtube.com/watch?v=4Aqsz8vOMKQ

Leave a Reply