Features

VIDEO: Air France KLM si eticheta electronica pentru bagaje

alt

În ultimul an, Air France și KLM au lucrat la dezvoltarea unei etichete electronice pentru bagaje, respectiv a unui sistem inovator de urmărire a acestuia în întreaga lume.

Denumită eTag, eticheta interactivă le permite pasagerilor Air France KLM să-și personalizeze eticheta acasă și să lase mai apoi bagajele în zona “Fast Drop” din aeroport, câștigând astfel timp. Fiind vorba despre o etichetă electronică, aceasta poate fi folosită ușor și în cazul următoarelor călătorii. Grație sistemului eTrack, care monitorizează poziția bagajului oriunde în lume, veți știi permanent unde se află. Cele două companii membre SkyTeam vor să ofere pasagerilor noua etichetă eletronică la sfârșitul acestui an.

Cum funcționează? Mai întâi, eTag și eTrack trebuie conectate la contul dvs. Flying Blue. Sistemul eTrack se va activa automat înaintea zborului și va trimite detaliile călătoriei către eticheta inteligentă, care le va afișa. Puneți dispozitivul eTrack în bagaj și plecați spre aeroport. Pentru că eticheta este deja inscripționată, nu va mai trebui să stați la coadă pentru lăsarea bagajului; va trebui doar sa-l depuneti in zona Fast Drop. Urmăriti apoi poziția bagajului cu ajutorul sistemului eTrack și al smartphone-ului. eTag va fi disponibilă în 8 culori și va putea fi achiziționată separat sau împreună cu eTrack de pe flyingblue.com.

http://www.youtube.com/watch?v=XFUHACwp8VA

Leave a Reply