Industry

VIDEO / Accident: Airbus A321 Ural Airlines (VQ-BOZ), zborul U6178

Aterizarea de urgenta, fara motoare functionale, intr-un lan de porumb s-a petrecut azi-dimineata la 06:15 ora Moscovei dupa ce Airbus-ul A321 (VQ-BOZ) care efectua zborul U6178 a lovit un stol de pasari dupa decolare, ambele motoare fiind afectate.

Update 14:00 / Potrivit echipelor de salvare din Rusia, 55 de persoane au fost ranite, inclusiv 17 copii, 6 dintrea acestea fiind transportate la spital pentru tratament. Kremlinul i-a laudat pe cei 2 piloti, care vor primi medalii, pe care ii considera eroi.

Avionul decolase de pe pista 12 a aeroportului Zkukovsky cu destinatia Simferopol, Crimeea. Video-urile urcate de pasageri pe social media (Twitter, Facebook) arata sunetul ciudat al motoarelor CFM56 imediat dupa decolare, dar si momentul aterizarii fortate in lanul de porumb, aflat la 1 km de aeroport. Cei 226 de pasageri au fost evacuati pe toboganele de urgenta, 10 suferind rani minore (inclusiv 3 copii). La bord se mai aflau 7 membri ai echipajului. 8 autobuze au venit la fata locului pentru a prelua pasagerii si a-i duce inapoi la aeroport.

Pilotii – comandantul Damir Yusupov si copilotul Gregory Murzin – au fost laudati pentru profesionalismul lor. Ei au precizat ca motorul stang a cedat primul, dupa impactul cu pasarile, urmat de motorul dreapta. Potrivit Rosaviatsia si Ministerului rus al Transporturilor, avionul a aterizat cu motoarele oprite si trenul de rulare escamotat. O ancheta este in curs de desfasurare. Mai multe informatii pe twitter.com/AeronewsRO

CRASH LANDING / On 15.08, Ural Airlines flight #U6178 Airbus A321 (VQ-BOZ) operating from Moscow to Simferopol suffered…

Publicată de Aeronews pe Miercuri, 14 august 2019

MORE PHOTOS / Airbus A321 (VQ-BOZ) Ural Airlines resting in a corn field after making an emergency landing today, 15.08….

Publicată de Aeronews pe Miercuri, 14 august 2019

Самолёт А321 приземлился в Подмосковье на кукурузное поле – ВИДЕО С КОПТЕРА

Кукурузное поле, вспаханная борозда и самолёт.Панорамное видео с коптера – с места жёсткой посадки А321 в Подмосковье.

Publicată de Baza pe Joi, 15 august 2019

Видео посадки А321 на кукурузное поле в Подмосковье. Снимает один из пассажиров.Судя по звуку, двигатели работают с перебоями.

Publicată de Baza pe Miercuri, 14 august 2019

 

Leave a Reply