Industry

VIDEO / A330-300 TAP Portugal in livery Portugal Stopover

Pentru a marca un an de la lansarea programului Portugal Stopover (iulie 2016), TAP Portugal – membru Star Alliance – a vopsit un A330-300 (CS-TOW) in livery dedicat.

Despre extinderea acestui program v-am spus in martie pe Aeronews.ro. Incepand din luna septembrie, TAP va mari durata escalei in Portugalia de la 3 la 5 zile, ceea ce inseamna ca pasagerii vor avea mai mult timp sa descopere Lisabona, Porto, Madeira, Azore si Algarve. O alta noutate: va puteti bucura de programul Stopover si pe un zbor dus, nemaifiind nevoie sa rezervati si zborul retur pentru a-l accesa. Si tot din septembrie, veti putea pleca dintr-un oras si va puteti intoarce din altul, cu Stopover intr-una dintre locatiile oferite de TAP.

A330 Portugal Stopover

Com o #PortugalStopover, demos a conhecer ao mundo um Portugal a meio caminho. Agora damo-lo a conhecer por entre as nuvens. A partir de hoje, estejam atentos ao céu. Pode ser que vejam o nosso A330 com pintura especial Portugal Stopover a passar. ;)//With #PortugalStopover you can discover Portugal on the way. Now you can discover it among the clouds as well. Starting today, pay attention to the skies. You might spot our A330 with a brand new and special painting inspired on the best Portugal Stopover has to offer. 😉

Publicată de TAP Air Portugal pe Joi, 27 iulie 2017

In primul an de la lansare, Portugal Stopover a fost folosit de aproape 70.000 de noi turisti in Portugalia, fiind desemnat de Condé Nast Traveler “Cel mai bun program de tip stopover din lume”. Anul acesta, in februarie, TAP a adaugat noi destinatii programului, permitand pasagerilor care vin cu zboruri lung-curier in Portugalia si calatoresc spre Faro, Ponta Delgada, Terceira, Funchal si Porto Santo sa stea gratuit in Lisabona si Porto.

Reteaua Portugal Stopover include peste 150 de parteneri care le ofera pasagerilor numeroase experiente interesante (plimbari cu tuk-tuk, vizite la muzee, admirarea delfinilor in raul Sado si degustari), preturi preferentiale la hotel, o sticla gratuita de vin portughez la restaurant, etc. In prezent, TAP Portugal zboara catre 84 de destinatii din 34 de tari, oferind 2500 de zboruri / saptamana. Pe 2 iulie, TAP a revenit la Bucuresti si vrea sa zboare zilnic la OTP din 2018.

Lounge-ul TAP a fost redeschis in aeroportul din Lisabona.
VIDEO / A330-300 TAP Portugal in retro livery.

Leave a Reply