Features

VIDEO / A fost deturnat zborul MH370 catre Antarctica?

By 23-02-2015 March 7th, 2015 2 Comments

Asta cred expertii in aviatie care vor aparea luna viitoare pe National Geographic Channel intr-un episod Air Crash Investigation dedicat zborului MH370.

Oficiali cu experienta in analizarea dezastrelor aviatice cred ca Boeing-ul 777-200ER Malaysia Airlines a fost deturnat de cineva din cockpit. Analizarea datelor provenite de la sateliti demonstreaza ca aeronava a mai zburat ore bune dupa ultimul contact cu turnul de control, timp in care a efectuat 3 viraje: unul la stanga, unul spre vest si mai apoi spre sud, catre Antarctica. Malcolm Brenner, expert in dezastre de aviatie, crede ca aceste viraje arata, intr-un mod “convingator”, ca Boeing-ul 777 a fost deturnat. Si alti specialisti cred acest lucru, asa cum vom vedea in documentarul Air Crash Investigation.

Va reamintim ca zborul MH370 Kuala Lumpur – Beijing a disparut fara urma in dimineata zilei de 8 martie 2014, avionul avand 239 de persoane la bord. Recent, autoritatile malaeziene au clasificat disparitia drept accident. In ciuda cautarilor extinse – la care au participat mai multe tari, cu efective numeroase – pana acum nu a fost gasita nici cea mai mica urma a Boeing-ului 777. Cautarile vor fi sistate la sfarsitul lunii mai.

http://youtu.be/XkttkOV_jiY

Leave a Reply