Industry

Un DJ model la bordul British Airways 787

By 22-08-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 1 septembrie British Airways va opera primul zbor-lung curier cu Dreamliner. Lisa Snowdon, DJ și model, a testat mai devreme confortul oferit de cabinele Boeing-ului 787 BA.

Primul zbor lung-curier BA 787 va avea loc pe 1.09 între Londra Heathrow și Toronto, Canada (zborul BA093). Iată ce a declarat Lisa în urma experienței avute la bordul unuia dintre cele două Dreamlinere British Airways: “Ca un DJ matinal, știu cât de important este un somn odihnitor. Astfel, când BA m-a invitat să testez noul Dreamliner nu am putut rezista tentației. Orice avion care promite reducerea jetlag-ului, mai puțină dehidratare la bord și o călătorie mai lină este unul câștigător, mai ales că te ajută să ajungi la destinație revigorat, gata de acțiune. Am fost impresionată de cât de spațios mi s-a părut Dreamliner-ul, iluminarea ambientală și fotoliile confortabile fiind alte două elemente care m-au cucerit.”

De asemenea, pasagerii British Airways 787 au la dispoziție și un nou sistem de divertisment la bord, cu peste 1600 de ore de filme, documentare, muzică, jocuri, etc. Tarifele dus-întors pentru zborurile Londra Heathrow – Toronto operate cu Dreamliner pleacă de la 566 lire sterline în cabina World Traveller (Economy), 1028 lire sterline în World Traveller Plus (Premium Economy) și 2856 lire sterline în Club World (Business). În următorii 4 ani British Airways va primi 24 de Boeing-uri 787 ca parte din investiția de 5 miliarde de lire sterline făcută în produse și servicii pentru pasageri. Tot luna viitoare, pe 24 septembrie, oaspeții BA vor putea experimenta Airbus A380 pe zborul lung-curier inaugural Londra Heathrow – Los Angeles.

http://www.youtube.com/watch?v=U4dW0TZ8MJQ

Leave a Reply