Industry

Turkish Airlines: inca o frecventa spre Kathmandu, laptop-uri in Business Class spre SUA

Intre 18 septembrie si 27 octombrie, Turkish Airlines adauga a 5-a frecventa saptamanala spre Kathmandu. Totodata, TK a anuntat ca ofera laptop-uri pasagerilor care calatoresc in Business Class spre Statele Unite.

In perioada amintita, Turkish Airlines va zbura pe ruta IST-KTM cu A330 in fiecare luni, marti, joi, vineri si duminica (TK726), respectiv luni, marti, miercuri, vineri, sambata pe ruta KTM-IST (zborul TK727). Am zburat pe aceasta ruta de doua ori cu TK, prima data in octombrie 2014 in Economy (video) si a doua oara in aprilie 2016 la Business Class (video). Orarul de zbor (ore locale):

TK726 Istanbul – Kathmandu 20:30 – 06:20+1
TK727 Kathmandu – Istanbul 07:35 – 12:55

Revenind la laptopurile oferite gratuit pasagerilor Business Class care zboara cu Turkish Airlines spre destinatii din New York, acestea sterg automat informatiile introduse de pasageri cat timp au lucrat la bord la inchiderea sistemului. Daca pasagerii doresc sa isi transfere si pe USB datele la care au lucrat (si nu le-au trimis pe email, de exemplu), pot face si acest lucru inainte de a ajunge la destinatie. Foto.

Leave a Reply