Industry

Turkish Airlines: codeshare Avianca Brazil, linia aeriana UEFA EURO 2016

Parte din Star Alliance, TK si Avianca Brazil au semnat un acord codeshare. Totodata, Turkish Airlines a anuntat ca va fi transportatorul aerian oficial UEFA EURO 2016.

TK devine astfel prima companie aeriana partenera UEFA EURO in istoria de 55 de ani a Campionatului European de Fotbal. Semnata astazi la Paris, intelegerea continua seria sponsorizarilor Turkish Airlines, “Cea mai buna companie aeriana din Europa” (Skytrax) pentru 5 ani consecutiv, in lumea sportului. Acordul prevede ca TK sa ofere tarife speciale pentru echipele participante pentru ca acestea sa calatoreasca spre / de la turneu, respectiv campanii social media pentru fani. Turkish Airlines zboara spre 22 din cele 24 de tari participante la EURO 2016. In prezent, Turkish Airlines deserveste mai multe tari decat oricare alta companie aeriana, inclusiv 107 destinatii din 42 de tari europene.

DSC_9333

In urma acordului codeshare cu Turkish Airlines, Avianca Brazil isi va plasa codul O6 pe anumite zboruri operate de compania turca. De asemenea, pasagerii Turkish Airlines vor profita de cursele Avianca Brazil cu codul TK pentru a calatori mai departe de Sao Paulo. Astazi, Turkish Airlines ofera 7 zboruri / saptamana intre Istanbul si Sao Paulo. In prezent, companiile membre Star Alliance, 28 la numar (Avianca Brazil a aderat pe 22 iulie), ofera 18.500 de zboruri zilnice pe 1330 de aeroporturi din 192 de tari.

DSC_9243

Leave a Reply