Industry

Turkish Airlines, 9 rute noi în 2013

alt

Aeronews a aflat care sunt viitoarele 9 destinații pe care Turkish Airlines le va lansa anul viitor. Printre ele se găsesc Alicante, Sevilia, Rotterdam și Kuala Lumpur.

Compania nu a făcut încă publice viitoarele destinații, dar am reușit să aflăm care vor fi acestea. În Spania, Turkish Airlines va zbura de anul viitor și către Alicante și Sevilia. Ar putea fi o rută profitabilă pentru Turkish Airlines având în vedere că din 12 ianurie 2013 Iberia nu va mai opera între Madrid și Istanbul. Turkish Airlines zboara deja spre Malaga, Barcelona, Bilbao, Madrid și Valencia. A treia rută nouă pentru 2013 este Rotterdam. Primul aeroport regional din Olanda unde compania turcă va zbura zilnic, completând cele 4 curse zilnice către/dinspre Amsterdam.

Și Africa este importantă pentru Turkish Airlines. Compania vrea să lanseze în 2013 zboruri spre Ndjamena (capitala Ciad-ului) și Juba, a doua destinație din Sudan. Vor urma Mazar-i-Sarif (Afghanistan), Lankaran (Azerbaijan) și Kathmandu (Nepal). Nu în ultimul rând, Turkish Airlines va anunța și zborurile către Kuala Lumpur, Malaezia.

Leave a Reply