Industry

Trei rute noi Blue Air din Cluj-Napoca: Bucuresti, Liverpool si Dublin

Blue Air îşi continuă ascensiunea pe plan intern cât şi european prin lansarea a trei rute noi din Cluj-Napoca către Bucureşti (3 iunie), Liverpool (3 iunie) şi Dublin (4 iunie).

Odată cu lansarea celor trei rute noi, Cluj-Napoca devine al 6-lea aeroport din România pe care Blue Air operează. Daca iniţial sectorul intern între Bucureşti şi Cluj-Napoca se va opera cu patru frecvenţe săptămânale, începând cu 30 octombrie 2016 Blue Air măreşte frecvenţa zborurilor pe această rută, ca urmare a cererii ridicate, la doua zboruri zilnice. Cele două rute internaţionale către Liverpool şi Dublin se vor opera cu două frecvenţe săptămânale, în zilele de luni şi vineri, respectiv marţi şi sâmbătă.

Pentru a marca momentul primului zbor Cluj-Napoca – Liverpool, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj împreună cu „Asociația Cluj-Napoca 2021 Capitală Europeană a Culturii” au organizat în incinta aeroportului un moment artistic inedit pentru pasagerii primului zbor spre Liverpool, un recital dedicat legendarilor The Beatles, recital ce a fost susținut de trupa David & The Six Martini Band.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (pentru Bucuresti), 19.99 euro (pentru Liverpool) şi 34.95 euro (pentru Dublin) – preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, iar pe ruta internă Cluj-Napoca – Bucuresti oferim un snack gratuit pe timpul zborului şi 1 bagaj de cală în limita a 32 kg. Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3.000 de agenţii partenere.

Screen Shot 2016-06-03 at 12.59.46

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Deschiderea celor trei rute de la Cluj-Napoca către Bucureşti, Liverpool şi Dublin, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air din acest an. Activitatea noastră în România a întregistrat în continuare o creştere semnificativă, datorată în special faptului că urmează să avem o flotă de 28 aeronave Boeing 737 până la jumătatea lunii iunie.”

Președintele Consiliul Județean, domnul Marius Mînzat a precizat: „Datorită acestor noi zboruri Blue Air spre Liverpool, Dublin și București, se va spori conectivitatea judeţului Cluj cu importante comunități de români din aceste țări şi se vor dezvolta schimburile comerciale dintre regiunile deservite de toate cele 4 aeroporturi. Suntem convinși de faptul că Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj se va dezvolta tot mai mult în anii ce urmează, cu scopul de a rămâne cel mai important aeroport al Transilvaniei.”

Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo: „Cele 3 destinaţii Blue Air lansate in aceste zile din Cluj sunt un prilej de bucurie pentru noi având în vedere că au fost îndelung solicitate de către pasageri. Ruta internă spre Bucureşti şi cele doua destinaţii noi vor contribui la o importantă creștere a traficului de pasageri în acest an şi vor asigura o tot mai mare diversitate a reţelei de rute pe care o punem la dispoziţia pasagerilor noştri.” Foto: Ovidiu Veres.

13321802_900905040038682_6136141510179142974_n

AICJ AICJ 1 STV_6782_web STV_6819_web STV_6683_web

 

Leave a Reply