Industry

Travelport si site dedicat Universal API

Recent, Travelport a sporit functionalitatea site-ului demo lansat in ianuarie 2015 pentru a arata potentialul Universal APIs (Application Programming Interface).

Acest site permite factorilor de decizie din cadrul unei agentii, dar si dezvoltatorilor sa profite la maxim de functionalitatea si continutul oferite de Travelport inainte de a decide cum isi vor dezvolta propriile produse. Site-ul demo le ofera dezvoltatorilor mijloacele si datele necesare pentru a oferi consumatorilor si mai multe informatii. Pe de alta parte, site-ul permite Travelport sa ajute companiile aeriene si alti furnizori in comercializarea eficienta a produselor lor.

Initial, site-ul demo oferea doar o cautare de baza in randul hotelurilor si companiilor aeriene. Acum, la cautare apar si tarifele aditionale in cazul operatorilor low-cost, dar si layout interactiv cu locurile din avion. Alte noutati: posibilitatea de a afisa cele mai importante rezultate simplu, pe una sau doua pagini, respectiv integrarea unei valori pentru a-i permite utilizatorului sa aleaga diferite combinatii de zboruri disponibile la acelasi pret total. Pe viitor, Travelport vrea sa adauge si functionalitatea “car shopping” pentru a arata cat de simplu pot fi folosite API-urile Universale Travelport pentru servicii de rent-a-car.

Leave a Reply