Features

Top Gun revine pe marile ecrane!

alt

Filmul cu cele mai mari încasări din 1986, care a definit o generație întreagă, se întoarce pe marile ecrane. De data aceasta în format IMAX 3D și doar pentru 6 zile!

Blockbuster-ul regizat de Tony Scott care a aprins imaginația pasionaților de aviație de pretutindeni – cu “Maverick” (Tom Cruise), “Iceman” (Val Kilmer), “Goose” (Anthony Edwards) și “Charlie” (Kelly McGillis) în rolurile principale – revine în forță. Top Gun IMAX 3D va rula în anumite cinematografe IMAX din Statele Unite între 8 și 13 februarie, pentru doar 6 zile. De această dată cu o calitate mult mai bună a imaginilor și cu efecte de sunet superioare.Noua versiune Top Gun a fost re-procesată pentru marele ecran pornindu-se de la scan-uri negative originale, de înaltă rezoluție, și apoi convertit în format 3D de către compania Legend 3D sub directa supraveghere a regizorului Tony Scott (acesta a murit în august 2012).

alt

Top Gun a devenit un hit în 1986, anul lansării, generând încasări globale la box office de peste 350 de milioane de dolari. De altfel, Top Gun rămâne și cea mai vândută casetă din toate timpurile ținând cont doar de numărul pre-comenzilor! După lansarea filmului, revista TIME a afirmat că numărul ochelarilor Ray Ban Aviator vânduți a crescut cu 40%. În plus, adolescenții (barbați și femei, deoportrivă) au fost atât de impresionați de film încât numărul înscrierilor în Forțele Aeriene americane a crescut. Dacă nu ajungeți să vedeți filmul într-unul din cinematografele IMAX din SUA, pe 19 februarie va fi lansat pe piață pachetul special Blu-ray ce conține un disc 3D și unul 2D remasterizat.

alt

http://www.youtube.com/watch?v=V-D6iFo2LeQ

Leave a Reply