Industry

Teste la noul Terminal A380 din Dubai

alt

Primele teste operaționale au fost efectuate cu succes pe aeroportul din Dubai (DXB) în cadrul viitorului terminal dedicat exclusiv Airbus-urilor A380, Concourse A.

La testele operaționale au participat circa 1100 de angajați ai aeroportului, parteneri dar și voluntari care s-au înscris pe site. Toți aceștia au jucat rolul unor pasageri care sosesc, pleacă sau tranzitează prin Concourse A. Printre altele, organizatorii testului au urmărit cât de ușor se face transferul între noul terminal dedicat A380 și Terminalul 3, rezervat exclusiv zborurilor Emiratrs, prin intermediul trenurilor dedicate.

alt

alt

Numeroase outlet-uri cu preparate culinare și băuturi au participat, de asemenea, la testele respective. Rezultatele vor fi folosite pentru a ajusta procesele, sistemele și facilitățile din Concourse A pentru ca acesta să funcționeze perfect la inaugurarea oficială din 2013. Construcția dedicată Airbus A380 face parte din complexul Terminalului 3, care va crește capacitatea aeroportului din Dubai (DXB) de la 60 la 75 de milioane de pasageri anual.

alt

Leave a Reply