Industry

Terminalul 2, aeroportul Dubai, a fost extins

By 13-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

La o săptămână după extinderea zonei Plecări a Terminalului 2 pe Dubai International (DXB), unde ajung și pleacă avioanele flydubai, operațiunile se desfășoară conform așteptărilor.

Noua zonă destinată plecărilor, mai mare și mai luminoasă, aduce mai multe ghișee de check-in și automate “self-service” pentru înregistrarea pasagerilor. În plus, călătorii au la dispoziție lounge-ul Marhaba și o gamă bogată de facilități oferite de noul Business Centre, o premieră pentru Terminalul 2. Cu ocazia ceremoniei de inaugurare a noii extensii, flydubai i-a prezentat mascotei Maya noul său “cămin”. Creată de producătorii desenelor animate FREEJ, care se bucură de un real succes în Emiratele Arabe Unite, Maya a făcut un tur al noii zone alături de celelate personaje ce apar în filmul flydubai cu instrucțiuni de siguranță. 

Noua zonă dedicată plecărilor este prima etapă dintr-un amplu program de modernizare a Terminalului 2 din Dubai. Acesta va costa 163 de milioane de dolari, va dura 2 ani și va avea ca rezultat o capacitate de peste 10 de milioane de pasageri anual în Terminalul 2 după ce lucrările vor fi terminate, în 2014. Ghaith Al Ghaith, CEO-ul flydubai, a anunțat la ATM 2013 și în interviul acordat Aeronews că pasagerii vor putea, în curând, să-și comande online meniul în momentul rezervării biletului. La începutul acestui an flydubai a devenit prima companie aeriană care a oferit ziare în format digital actualizate zilnic prin intermediul sistemului de divertisment la bord (IFE).

alt

Leave a Reply