Special Offers

TAROM: Surprise Happy Days in august

alt

În fiecare săptămână din august TAROM alege o zi în care pune la dispoziţia pasagerilor săi bilete de avion reduse cu 30 EUR pentru călătorii dus şi 60 EUR pentru călătorii dus-întors.

Reducerea este valabilă la vânzare într-o singură zi a fiecarei săptămâni. Biletele pot fi achizitionate de pe www.tarom.ro, de la agentiile proprii sau de la agentii autorizati TAROM. Anunţul cu privire la data de vânzare şi destinaţia surpriză va fi facut pe Facebook şi pe site-ul TAROM cu 24 de ore înainte de promotie. Destinaţia surpriză a acestei săptămâni este Dublin. Biletele de avion cu reducerea deja aplicată sunt puse în vânzare doar mâine, 13 august 2014.

“TAROM lansează în această săptămână Surprise Happy Day, un concept ce oferă pasagerilor posibilitatea să  achizitioneze bilete la pret redus pentru o singura destinatie. Surprise Happy Day este o bucurie estivală, este o oferta surpriză facută să aducă zâmbetul pe buzele pasagerilor noştri. Cu biletele reduse se poate călători oricând”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Orarul de zbor pentru destinaţia Dublin este:

Luni, miercuri, joi, vineri şi duminică
RO 397 21:40 Bucureşti – 23:30 Dublin

Marţi, joi, vineri, sâmbătă şi luni
RO 398 00:20 Dublin – 05:55 Bucureşti

Orarul de iarna 2014/2015 TAROM.
Bucuresti-Beijing din 16 septembrie.

Leave a Reply