Special Offers

TAROM, oferta aniversara 60 de ani

Pana pe 18 septembrie inclusiv (orele 23:59), zi în care TAROM aniversează 60 de ani, cei care achiziţionează bilete pe www.tarom.ro pot câştiga un voucher a cărui valoare va fi egala cu 60% din valoarea biletului achizionat.

Voucherul constă într-o reducere de 60% şi va fi folosit pentru plata parţială sau totală a unui viitor bilet de avion TAROM, emis de către Call Center TAROM. Aceasta ofertă face parte din ciclul de acţiuni de promovare lansate în luna septembrie de către TAROM pentru a sarbatori cei 60 de ani de activitate. Pentru a răsplăti fidelitatea pasagerilor săi, TAROM premiează fiecare al 60-lea cumpărător al unui bilet de avion achitat pe website-ul www.tarom.ro în data de 18 septembrie 2014. Mai multe detalii precum şi regulamentul campaniei pot fi găsite accesând acest link.

„Istoria oricărei companii aeriene este povestea oamenilor pasionaţi de aviaţie, de călătorie şi povestea fiecărui pasager care a fost primit în familia TAROM cu braţele deschise. Pentru cei 60 de ani de pasiune comună, oferim fiecărui al 60-lea client TAROM, care achiziţionează bilete de pe www.tarom.ro, un voucher cu reducere de 60%”. Le mulţumim celor care au ales serviciile noastre şi îi aşteptăm de fiecare dată să ne aleagă parteneri de călătorie”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Leave a Reply