Industry

TAROM, locul 4 la APG Worldwide Airline Reward for Distribution

By 11-12-2014 December 23rd, 2014 No Comments

Cu ocazia conferintei APG World Connect 2014 (editia a 6-a), TAROM s-a clasat pe locul patru in lume – dupa Emirates, Lufthansa si Air France KLM – in ceea ce priveste serviciile de distributie a produsului.

Evenimentul, organizat anual de catre APG (Airline Promotion Group), cea mai cuprinzatoare asociatie mondiala a agentiilor care reprezinta companii aeriene, a reunit anul acesta un numar record de participanti – 480 – din industria aviatiei civile de pasageri. Intre acestia s-au numarat 78 de directori de companii aeriene, 50 de directori de agentii de turism si 99 de membri ai retelei APG. APG Network îşi desfăsoară activitatea de mai bine de două decenii, având în acest moment relaţii cu peste 200 de companii aeriene prin cele peste 110 birouri din lume. În România, APG este reprezentată de Regional Air Suport din 1999.

Punctul central al evenimentului l-au constituit nominalizarile industriei pentru trofeul A.W.A.R.D. (APG Worldwide Airline Reward for Distribution) acordat prin votul agentiilor de turism companiei aeriane cu cele mai bune servicii de distributie a produsului. In cadrul acestei competitii, TAROM s-a situat pe locul 4 in lume, dupa Emirates, Lufthansa si Air France/KLM. Companiile aeriene castigatoare au fost desemnaţe in urma votului electronic, desfasurat pe parcursul a trei luni, la care a fost invitata sa participe intreaga comunitate mondiala a agentiilor de turism. Au votat peste 2800 de agentii de turism.

“Doresc să mulţumesc în numele TAROM organizatorilor si celor care au nominalizat compania pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Pentru noi, faptul că suntem printre cei mai buni din lume la această categorie, înseamnă încununarea muncii noastre, înseamnă o onoare şi o responsabilitate a unei munci pe care vrem să o continuăm cel puţin la acelaşi nivel ca până acum”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Dorin Ivascu, Presedintele APG România: “În numele organizatorilor, APG Romania (Regional Air Suport) este onorată să înmâneze distincţia companiei TAROM. Această distincţie este rodul aprecierii active din partea agenţiilor de turism din România şi din Europa. Aici se verifica rezultatele implicarii industriei”.

Leave a Reply