Industry

TAROM: Bucuresti-Beijing din 16 septembrie

alt

Dupa trei amanari (iunie, iulie si august), TAROM ar urma sa reia zborurile Bucuresti-Beijing din 16 septembrie. Ruta va fi operata de doua ori saptamanal cu Airbus A310.

Pretul unui bilet dus-intors va fi de aproape 600 EUR, iar calatoria va dura in jur de 9 ore. Potrivit transportatorului aerian, reluarea zborurilor spre Beijing a fost o promisiune facuta de oficialii romani oamenilor de afaceri chinezi, care vor sa investeasca in Romania. Ultimul zbor TAROM către Beijing a fost operat în 2003. Asteptam comunicatul oficial TAROM cu privire la reluarea zborurilor.

Iniţial, autorităţile vorbeau despre introducerea acestei curse încă din vara: “Undeva în luna iunie-iulie am putea veni în China cu un zbor direct Bucureşti – Beijing. Speram să se întâmple asta. Foarte mulţi turişti din China ar vrea să vină să viziteze România şi o linie directă Beijing-Bucureşti şi invers ar fi foarte util. Si pentru oamenii de afaceri, si pentru aceste deplasări”, spunea Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltării. Iunie a trecut, la fel si iulie. Ramane de vazut daca nu vom asista la o noua amanare.

YR-LCA si YR-LCB, cele doua Airbus-uri A310 TAROM, ofera 20 de locuri la Business si 189 in Economy. Propulsia este asigurata de motoare Pratt & Whitney PW4156A. Umbla vorba ca pasagerii Business vor primi iPad-uri, aeronavele nefiind echipate cu sistem de divertisment la bord (IFE). LCA a efectuat primul zbor in ianuarie 1992 si a fost livrat companiei in decembrie 1992, in timp ce LCB a zburat prima data in martie 1992 si a intrat in flota TAROM tot in decembrie 1992. via Digi24

Orarul de iarna 2014/2015 TAROM.

http://www.youtube.com/watch?v=oB-80nztjGg

Leave a Reply