Special Offers

TAROM: bilete de avion cu tarif zero pentru copii

Copiii sub 12 ani care călătoresc însoţiţi de minim un adult, pe orice destinaţie externă cu plecare din România operată de TAROM, vor beneficia de bilete cu tarif zero. Data de începere a călătoriei trebuie să fie cuprinsă intre 1-9 noiembrie 2014.

În luna octombrie, TAROM va percepe doar taxele pentru primul copil care călătoreşte însoţit de un adult. Începând cu cel de al-doilea copil se vor aplica reducerile conform condiţiilor tarifare corespunzătoare biletului adultului. Oferta este disponibilă la vânzare până la data de 31 octombrie 2014, doar prin agenţiile proprii TAROM şi prin agentiile de turism acreditate, din România.

“Vacanţa de toamnă a micuţilor este un bun prilej de a călători împreună către destinaţiile pe care doriti să le vizitaţi. De aceea, ne-am gândit să vă oferim un pachet convenabil pentru toată familia, în care, unul din copii, care călătoreşte cu un adult, va beneficia de tarif 0 (zero) pentru bilet”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM. Vă reamintim că restul serviciilor TAROM sunt gratuite incluzând transportul bagajelor, în limita cunoscută (Economy: 1 bagaj de cală de până la 23 kg + 1 bagaj de mână de până la 10 kg, Business: 3 bagaje de cală de până la 23 kg/fiecare + 1 bagaj de mână de până la 10 kg. Membrilor Frequent Flyer SkyTeam: Elite Plus/Elite li se vor adăuga încă o piesă de bagaj. Foto: TAROM.

Leave a Reply