Industry

TAROM anunta orarul de iarna 2014/2015

alt

In orarul de iarna 2014/2015 pasagerii TAROM îşi pot achiziţiona de pe tarom.ro bilete dus-intors la preţuri începând de la 99 EUR. Locurile la acest tarif sunt limitate.

În orarul de iarnă 2014/2015, valabil intre 26 octombrie 2014-28 martie 2015, TAROM va opera zboruri directe către 36 destinaţii, dintre care 28 sunt operate cu plecare din Bucureşti şi 8 de pe aeroporturile din Iaşi, Sibiu şi Cluj. Destinaţiile externe sunt:

Din Bucuresti: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Viena;
Din Iaşi: Roma, Torino, Londra (Luton), Bologna, Bergamo, Tel Aviv;
Din Sibiu: Munchen;
Din Cluj: Viena.

Destinaţiile interne, cu plecare din Bucureşti, pe care TAROM le va opera în această iarnă sunt: Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, Baia-Mare, Satu-Mare, Iaşi şi Targu – Mureş.

“Ne dorim să oferim pasagerilor noştri cele mai bune condiţii de călătorie. Acesta este şi motivul pentru care şi în acest sezon de iarnă vom păstra tradiţia de a oferi pasagerilor noştri posibilitatea de a transporta gratuit în plus fata de bagajul de cală , echipamentul de ski sau snowboard în greutate de maximum 23 kilograme. Această facilitate este valabilă pentru zborurile dinspre România spre Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna, Geneva şi dinspre Londra spre România”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

TAROM este singura companie aeriană românească ce oferă pasagerilor săi servicii gratuite, incluse în preţul biletelor de avion: serviciile de catering, transportul unui bagaj de cală cu greutatea maximă de 23 kg pentru clasa Economy şi 3 bagaje cu greutatea maximă de 23 kg fiecare pentru clasa Business. Pentru fiecare dintre cele doua categorii se adaugă transportul gratuit, în cabină, a unei piese de bagaj cu greutatea maximă de 10 kg. De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil, cât şi cel în aeroport sunt gratuite, incluzând opţiunea de alegere a locului în avion.

Bucuresti-Beijing cu TAROM din 16 septembrie

Leave a Reply